COMANDA

a. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite în cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat în cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie în masura în care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu în cosul de cumparaturi, în lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

b. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

c. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, în orice situatie în care este necesara contactarea Cumparatorului.

d. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, în urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese în urmatoarele cazuri:
1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, în cazul platii online;
2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Elli's Garden, în cazul platii online;
3. datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

e. în cazul în care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract în cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. în cazul în care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma în maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:
1. pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire în contul din care a fost efectuata plata;
2. pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/ Card bancar-> prin virament bancar;

f. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, în cazul în care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai recenta).

g.  în cazul în care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna în contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, în termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat în mod expres intentia de reziliere a Contractului.

CONFIDENȚIALITATE

a. Informațiile de orice natura furnizate de către Cumpărător/Client Vanzatorului, vor ramane în proprietatea Vanzatorului.

b. Nicio declarație publică, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

c. Prin transmiterea de informații sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, în interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. Elli's Garden srl nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia în vigoare nu prevede alte specificari în acest sens.


PUBLICITATE

a. Newsletterele Elli's Garden sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de Elli's Garden. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

b. În momentul în care, Clientul își creează un Cont pe Site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere. Optiunea cu privire la acordul emis de catre Client, poate fi modificata în orice moment, prin contactarea Elli's Garden în acest sens.

c. Renunțarea la primirea Newslettere-lor de catre Client sau Cumparator se poate face în orice moment folosind legatura special destinata din cadrul oricaror Newslettere sau apeland numarul de telefon +4-0742008135;

d. Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

FACTURARE – PLATA

a. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate în cadrul site-ului www.ellisgarden.ro includ T.V.A. conform legislatiei în vigoare.

b. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate în fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia în vigoare.

c. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de Elli's Garden, cu exceptia Bunurilor si/sau Serviciilor vandute de partenerii Elli's Garden, precum şi pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv în format electronic, prin adaugarea facturii în Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator în Contul sau.

d. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente în Cont.


LIVRAREA BUNURILOR

a. Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile în sistem de curierat door-to-door catre Cumparator sau în showroom-ul  Elli's Garden, conform optiunii Clientului.

b. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

c. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei


GARANTII

a. Toate Bunurile comercializate de catre Elli's Garden, cu exceptia celor Bunurilor resigilate, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei în vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile sunt noi (exceptie Bunurile resigilate), în ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator în parte.

b. în cazul Bunurilor vandute si livrate de Elli's Garden, certificatele de garantie fie sunt emise direct de producator, în cazul în care acesta are o retea de service nationala.fie sunt emise direct de Elli's Garden.

c. în cazul certificatelor de garantie emise de producatori, Bunul reclamat defect în perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat în certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.
Lipsa certificatului de garantie al Bunului trebuie semnalata în maxim 48 (patruzecisiopt) de ore de la receptia marfii pe adresa contact@ellisgarden.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata în considerare.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin utilizarea acestui site web sunteti de acord sa utilizam modulele cookie.